VERGETURILE

TRATAMENTUL COMPLEX AL VERGETURILOR prin Creme DEUTERIA  cu Apa Echilibrata in Deuteriu ( “ Apa Vie”), Peeling Chimic, Dermabraziune, Bioregenerare cu Aminoacizi, Mezoterapie, Mezoinjectii Filorga, IPL, Laser FRAXEL, Bioregenerare PRP ( cu Celule Stem si Hormoni de Crestetre) etc.

TERAPIA VERGETURILOR beneficiaza de tratamentele mezoterapice. Pentru rezultate cat mai bune recomandam asocierea mezoterapiei cu tratamentele cu Lumina Intens Pulsata ( IPL ),  Terapie regenerativa cu extracte autologe imbogatite de plasma si plachete umane, Jet-Peel, Dermabraziune, Carboxiterapie sau Laser Fraxel.

    VERGETURILE     VERGETURILE      

 

INFORMARE

  • Incepand cu 15 mai 2020, cabinetul medical isi reia activitatea in totalitate, pentru consultatii si proceduri. Pacientii care nu se pot deplasa la sediul nostru au in continuare disponibila varianta de consultatii online.

    Mai multe detalii la nr.: 0722.55.37.34

  • *Nota: Cazurile care au fost in strainatate in ultima luna, prezinta infectii respiratorii, au temperatura sau au fost Covid pozitiv in ultimele 4 saptamani vor fi consultati DOAR online.