LIPOLIZA PRIN INJECTII

LIPOLIZA PRIN INJECTII

 

LIPOLIZA PRIN INJECTII REPREZINTA O TEHNICA NOUA PENTRU REMODELAJUL CORPORAL SI TOPIREA DEPOZITELOR DE GRASIME ABERANTE.

              Este o tehnica  extrem de eficienta,   imaginata in Europa in 2001 de catre Franz Hasenghwandter, pusa in practica pe el insusi din 2002 si care s-a dovedit atat de eficienta incat in 2004 deja s-a infiintat “ Societatea Internationala pentru Lipoliza prin Injectii” .

          Beneficiaza de Lipoliza prin injectii ORICE ZONA  A CORPULUI UNDE EXISTA DEPOZITE ANORMALE DE GRASIME, de la gusa, obraji, abdomen, flancuri, toracele posterior, ceafa, coapsele, fesele, in jurul genunchilor, la gambe sau glezne .

          Numarul de sedinte este variabil, in functie de marimea depozitelor ce trebuiesc topite si de reactivitatea individuala . In general se recomanda intre 6 -12 sedinte, la interval de 2 saptamani. Asocierea Terapiei Vibratoare, a Ultrasunetelor cavitationale si/sau a  Radiofrecventei Tripolare reduc numarul de sedinta de lipoliza si remodeleaza laxitatea cutanata consecutiva topirii unor mase voluminoase de grasime.