LIPOCRYO CRIOLIPOLIZA TOPIREA GRASIMII PRIN FRIG

 LIPOCRYO produs de Compania CLINIPRO  din Spania  , ESTE UN  APARAT CU TEHNOLOGIE FOARTE NOUA PENTRU REDUCEREA DEPOZITELOR LOCALIZATE DE GRASIME,

          INDICATII:

Terapia depozitelor localizate de grasime cu orice localizare:

                             – abdomen

                             – flancuri

                             – coapse

                             – fese

                             – brate

                             – genunchi

    Aparatul combina un dispozitiv  de capturare a grasimii subcutanate intr-un spatiu inchis din interiorul unei piese aplicator, printr-un sistem special de vacuum,  combinat cu un sistem de extractie  controlata si selectiva a caldurii din celulele grase profunde .

         Rezultatul actiunii Aparatului LIPOCRYO este de eliminare definitiva a adipocitelor (celulelor grase ) tratate, ca urmare a activarii mecanismului fiziologic de apoptoza dublat de stimularea lipolizei prin activarea sistemului nervos simpatic,  fara  nici-un efect secundar pe structurile de  vecinatate : vase, nervi,, melanocite, fibrocite, celule epiteliale .

         Pierderea  medie de grasime , la peste 90%  dintre utilizatori, este de 3-15mm din grosimea pliului cutanat ceea ce corespunde la o pierdere globala de 25-45% din depozitul de grasime tratat.

         Rezultatele apar rapid, fiind vizibile din ziua 15 de tratament si maximale  la 6 saptamani;

            O cura de tratament, pentru o zona, consta din 3 sedinte, spatiate la 6 saptamani una de cealalta.

 In clinica noastra folosim, cu deosebit succes, aparatul  LIPOCRYO produs de Compania CLINIPRO  din Spania. Aparatul, in experienta noastra ,   si-a dovedit din plin eficienta   PENTRU REDUCEREA DEPOZITELOR LOCALIZATE DE GRASIME, indiferent de localizare .

 Aparat LIPOCRYO

LIPOCRYO
LIPOCRYO
LIPOCRYO-3-150x1501
LIPOCRYO
LIPOCRYO
LIPOCRYO
• Pliu initial=34mm • Pliu la 7 zile=26mm; Circumferinta redusa cu 3 cm
• Pliu initial=34mm • Pliu la 7 zile=26mm; Circumferinta redusa cu 3 cm

 

 

 

 

INFORMARE

  • Incepand cu 15 mai 2020, cabinetul medical isi reia activitatea in totalitate, pentru consultatii si proceduri. Pacientii care nu se pot deplasa la sediul nostru au in continuare disponibila varianta de consultatii online.

    Mai multe detalii la nr.: 0722.55.37.34

  • *Nota: Cazurile care au fost in strainatate in ultima luna, prezinta infectii respiratorii, au temperatura sau au fost Covid pozitiv in ultimele 4 saptamani vor fi consultati DOAR online.