TRANSPIRATIE  EXCESIVA IONTOFOREZA

 TRANSPIRATIE  EXCESIVA IONTOFOREZA TERAPIE CU IMPULSURI ELECTRICE

DE FRECVENTA INALTA  

 Transpiratia excesiva de la axile, maini si/sau picioare  beneficiaza de tratamentul cunoscut sub numele de IONTOFOREZA. Se utilizeaza aparate care emit curenti de inalta frecventa cu care se reseteaza functional glandele care produc transpiratia in exces.

Fiecare sedinta dureaza 10-15 minute.

Numarul de sedinte este variabil in raport de reactivitatea individuala, toleranta la tratament si intensitatea transpiratiei excesive.

Se recomanda o terapie de atac cu 10 sedinte zilnice  in cadrul careia se atinge un nivel normal de  hidroza si umiditate a pielii.

Intervalele de tratament pot fi reduse apoi gradat (prima saptamana- la 2 zile, a 2-a  saptamana la 3 zile s.a.m.d.) pana ramane doar un tratament pe saptamana.   

Nota: Tratamentul transpiratiei prin curenti de inalta  frecventa se efectueaza in centrul nostru” FIZIODERMA NEDELCU &Co” din B-dul . Ing . Gh. Duca no 26, et 1, Tel .0724 35 69 77 sau 03 110 120 06[/button]

INFORMARE

  • Program zilnic (L-V), intre 9:00 - 15:00;
  • Cabinetul functioneaza, dar se dau consultatii DOAR pe telefon, whatsapp, mail(primire documente). Mai multe detalii la nr.: 0722.55.37.34
  • Pentru protectia dvs. si a personalului medical, NU se primesc pacienti pe perioada PANDEMIEI de CORONAVIRUS si NU se vor efectua proceduri si terapii instrumentale in incinta clinicii, decat dupa trecerea PANDEMIEI.
  • In cadrul clinicii, personalul medical va functiona pe echipe, lucrand in zile alternative.