APARAT CU ULTRASUNETE INALT FOCUSATE “REGENIX“ MODEL NO.: FU4.5-3S de la compania SC UNIKSS KINETICS

NOUA TERAPIE DE REMODELAJ PROFUND (nivelul SMASH) al fetei, gatului si corpului
HIFU- Regenix
Este un dispozitiv inovator, patentat, care permite introducerea profunda si automata in piele, la adancimi variabile de 3,0mm, 4,5 mm sau13 mm, a unor trenuri de cuante energetice cu energie inalta din domeniul ultrasunetelor .
Aceste trenuri de cuante vor fi focalizate la adancimea necesara unde se gaseste structura ligamentara tinta SMAS pentru a produce efectul dorit, adica tratamentul laxitatii cutanate si pentru remodelajul fetei si corpului, fara a afecta straturile superficiale ale pielii, adica fara a lasa urme pe pielea tratata.

La adancimea dorita si necesara in raport de situarea paturii profunde ligamantare –SMAS- ultrasunetele vor fi focalizate si in punctele de focalizare vor genera microleziuni ( rani) care pentru a se vindeca vor activa din tesutul cutnat vecin, nelezat, mijloacele. fiziologice de reparare.
Se activeaza celulele stem dormante, se elibereaza factorii de crestere si comunicare si se activeaza productia de noi capilare sanguine(microneoangiogeneza) cu aport crescut local de sange, nutrienti si oxigen,
Se activeaza concomitant celulele fibroblaste din piele care vor sintetiza colagen, fibre elastice si substanta fundamentala cutanata (acid hialuronic si mucoplizaharide) ceea ce va avea ca rezultat o regenerare naturala, fiziologica si foarte eficienta a pielii fetei si corpului .
Indicatiile HIFU-Regenix

– Remodelaj facial

– Terapia laxitatii ovalului fetei

– Terapia ridurilor

– Laxitatea gusii si gatului

– Laxitatea abdominala

– Laxitatae coapselor

– Laxitatea bratelor

INFORMARE

  • Pacientii care nu se pot deplasa la sediul nostru au in continuare disponibila varianta de consultatii online.Mai multe detalii la nr.: 0722.55.37.34
  • *Nota: Cazurile care au fost in strainatate in ultima luna, prezinta infectii respiratorii, au temperatura sau au fost Covid pozitiv in ultimele 4 saptamani vor fi consultati DOAR online.