Stimati Colegi,

         Toate organismele vii sunt supuse agresiunii microbiologice .

        In ultimii 10-15 ani studiile stiintifice , de mare rafinament , au relevat importanta pentru patologia umana a disbiozei bucale, cutanate si in special a celei digestivo-colonice.

     Disbioza digestivo-colonica, prin toxinele bacteriene produse, intoxica organismul , produce inflamatie  cronica tisulara cu imbatranirea prematura,  activeaza sistemul imun cu inducerea patologiei autoimmune si nu in ultimul rand, predispune  la  constipatie cronica sau diaree.

      Constipatia cronica favorizeaza intoxicatia cronica tisulara si aparitia cancerului de colon, considerat a fi , dupa bolile cardiovasculare, cel de  al doilea mare ucigas de oameni.

    Data fiind importanta dismicrobismului intestine-colonic  in patologie si a frecventei cazurilor de constipatie cronica ce conduc la  cancer de colon, in urma cu 20 ani, in SUA , s-a  construit o masina de tratament, inalt digitalizata, care folosind 30 litri de lichide la  diferite presiuni si temperaturi, spala in totalitate colonul, eliminand materiile fecale pietrificate, microbii, parazitii si toxinele generatoare de boala. Este vorba de masina de  HIDROCOLONOTERAPIE.

        HIDROCOLONOTERAPIA este  o metoda de tratament prin care intestinul gros (colonul) este  curatat de  “ gunoaiele “ metabolice ( materiile reziduale, toxine, gaze si  paraziti):

–  se  realizeaza o importanta detoxifiere cu imbunatatirea functiilor  digestive ,

      –  se echilibreaza disfunctiile imune,

       –  are loc o ameliorare  spectaculoasa a starii  generale,

       –  se pierd 6-10 Kg in greutate,

       –  se reduce riscul cancerului de  colon ,

 

         Prin instilatiile de oxygen, barbotat in lichidul de spalare , prin spalaturi cu cafea, extracte de plante, rivanol si/sau  prin insuflatii rectale  cu Ozon,  asociate cu dieta si probiotice se normalizeaza flora intestinala aeroba si anaeroba  si se refunctionalizeaza intregul intestin , concomitent cu normalizarea functiilor imune dependente de existenta unui microbiom intestinalo-colonic  normal.

      Prin hidrocolonoterapie se indeparteaza  riscul cancerului de colon, se amelioreaza numeroase suferinte sistemice si se perd 6-10 kilograme din plusul poneral asociat.

Beneficiile  HIdrocolonoterapiei

 • Previne cancerul de colon,
 • Realizeaza o salbire naturala
 • Imbunatateste circulatia si oxigenarea tesuturilor
 • Ajuta in constipatie, disfunctii hepato – biliare, sindromul colonului iritabil, infectii parazitare si bacteriene (giardioza, coccidioza, , candidoza, etc), ameloreaza distensia abdominala (balonarea, flatulenta), boala celiaca;
 • Este utila in disfunctii ale prostatei, calculi renali, acnee, alergii, eczeme, astm,psoriasiz
 • Ajuta in sindromul de oboseala cronica
 • Echilibreaza sistemul imun,
 • Energizeaza in urma ameliorarii circulatiei si absorbtiei nutrientelor
 • Creste tonusul psihic si capacitatile cognitive prin detoxifierea generala, genereaza minte limpede si clara cu putere de concentrare sporita,
 • Combate migrenele si insomnia,
 • Reduce durerile articulare
 • ajuta la controlul a numeoase boli si in special  cele dermatologice:

 

          HIDROCOLONOTERAPOIA poate fi asociata cu alte tehnici de detoxifiere si tratament precum SAUNA CU OZON si/sau OZONOTERAPIA ( majora, minora, injectabila, prin insuflatii, etc.)

      In ultimii ani am realizat un Centru specializat pentru HIDROCOLONOTERAPIE,  OZONOTERAPIE si  SAUNA CU OAZON, dotat  cu cele mai performante aparate dedicate si cu personal inalt specializat- Centrul FIZIODERMA  NEDELCU & COMP, in Bucuresti , Bulevardul Ing Gh Duca no 26.

        Daca aveti pacienti care ar putea beneficia de aceste terapii  va   stam cu drag la dispozitie in centrul FIZIODERMA , Bucuresti, dotat  cu cele mai performante aparate dedicate si cu personal inalt specializat.

        Este posibila si o relatie contractuala benefica reciproc.

 

Cu stima  colegiala ,

Al Dumneavoastra,

Prof Dr Nedelcu Ioan

 

Programari, consultatii si tratamente

FIZIODERMA NEDELCU & COMP
B-dul Ing . Gh. Duca, no 26,  Etaj 1, Sector 1, Bucuresti

Tel 031 10 12 006 sau 0724 35 69 77

www.fizioderma.ro

INFORMARE

 • Pacientii care nu se pot deplasa la sediul nostru au in continuare disponibila varianta de consultatii online.Mai multe detalii la nr.: 0722.55.37.34
 • *Nota: Cazurile care au fost in strainatate in ultima luna, prezinta infectii respiratorii, au temperatura sau au fost Covid pozitiv in ultimele 4 saptamani vor fi consultati DOAR online.