ACNEEA TRATAMENT

 

Acneea este  o suferinta a glandelor sebacee care sunt biciuite sa produca sebum  in exces.

Cresterea productiei de sebum la nivelul glandelor sebacee se poate realiza prin mecanisme multiple si complexe. Dintre multele mecanisme discutate in patologia acneeii  4sunt considerate a fi majore: predispozitia genetica, hormonii personali, stressul, dieta.

Manifesarile clinice ale acneeii sunt variabile ca aspect de la forma comedoniana , forma papulopustuloasa, forma nodulochistiac, forma cicatriceala

Intensitatea de manifestare epentru fiecare forma clinica paote fi variabila de la usor la mediu sau  grava si/sau agresiva .

Acneea  se poate localiza pe fata, cap, toracele posterior (umeri), lombar, fese, inghinal.

Varsta la care poate aparaeacneea este foarte variabila, frecventa maxima fiind la pubertate . Acneea poate aparae  si tardiv, la varsta adulta, in raport cu momentul din viata pacientului in care factorii declansatori actioneaza cu intensitate suficienta pentrua putea declansa boala.

Complicatiile cicatricelale , cu intensitate variabila, reprezinta REGULA in evolutia acneeii netratate sau insuficient tratate.

 In clinica noastra tratam acneea , cu rezultate deosebite,  dupa scheme  complexe personalizate  in functie de varsta pacientului, forma clinica, localizare, extensie,  gravitatea manifestarii clinice ca si de intensitatea  prezentei complicatiilor cicatriceale. La instituirea unei terapii antiacneice  este imperios necesar sa corectam si suferintele conexe si mai ales  sa tinem cont  d e potentialele efecte secundare, adverse, ale medicatiei antiacneice.

Noi am creat si utilizam cu succes in terapia tuturor formelor de acnee gama de  dermatocosmetice Deuteraia Lux pe baza de Apa echilibrata in Deuteriu  si asociatii complexe dintre  cele mai eficace de principii active naturale . 

Linearul dedicat tenului gras si acneic contine Deuteria Lux Emulsie demachianta, Deuteria Lux Lotiune tonica , Deuteria Lux crema pt ten gras si acneic si Deuteria Lux Crema de gomaj profund instant pe care le recomandam cu multa pretuire in asocierea cu samponul Deuteria lux antiseboreic, regenerator si antiscuama

In functie de  extensia, forma clinica  si gravitatea leziunilor asociem tratament  medicamentos, care presupune utilizarea de vitamine ale pielii, antibiotice dedicate acneeii, terapie dermatocosmetica, terapie de echilibrare hormonala, dieta si terapie instrumentala.

Variantele de  scheme terapeutice  pe care le folosim in clinica noastra sunt numeroase si se pot adapta nevoilor fiecarui pacient. In multe cazuri este necasar sa aociem si o terapie instrumentala a acneii.

 Terapiile  instrumentale pe care le utilizam sunt variate si complexe:  : peeling-uri, dermabraziune, Jet Peel, IPL, lumina albastra, lasere cu lumina rece (LED), lasere fraxel, dispozitive cu radiofrecventa ( E-Matrix-E-Twoo, EndyMed) si ne permit o terapie eficace atat pentru leziunile de acnee cat si pentru cicatricile de acnee.

    Pentru informatii suplimentare accesati si paginile  dedicate fiecareia dintre aceste proceduri , tehnici instrumentale si produse dermatocosmetice  antiacneice din site-ul www.drnedelcuioan.ro.

 Exemplificari cu rezultate clinice:

      Acneea-1   Acneea-2

      Acneea-3   Acneea-4

     Acneea-5     Acneea-6

      Acneea-7     Acneea-8