COSMETICE  DEUTERIA LUX  CU APA VIE SI  CELULE STEM NAIVE VEGETALE

            Am creat   si pus  la dispozitia  consumatorilor o  gama de produse cosmetice unice in lume , gama DEUTERIA LUX, care are la baza Apa cu continut redus (echilibrat ) in Deuteriu, asociatii complexe de principii active naturale si extracte de celule stem ( naive) vegetale.

 Fiind dermatolog, am utilizat aceasta apa,  care s-a dovedit a fi un principiu cosmetologic de noutate absoluta si cu eficienta extraordinara  , pentru realizarea gamei de produse  dermatocosmetice  DEUTERIA LUX,  care din 2003 si pana acum si-au dovedit efectele spectaculose .

           Am  brevetat produsele dermatocosmetice din gama Deuteria lux ca produse unice, a caror unicitate rezida  din utilizarea noul principiu activ acvatic de noutate absoluta, cu efecte spectaculoase, apa cu continut redus ( echilibrat )  in deuteriu impreuna cu asociatii complexe de perincipii active  naturale  si extracte de celule stem ( naive ) vegetale, totul in lumina experientei de peste 30 de ani de dermatolg.

            Gama de produse dermatocosmetologice Deuteria Lux se adreseaza tuturor nevoilor pielii fetei si corpului,  de la ingrijirera tenului sensibil,  a celui normal,  uscat,  gras   la ingrijirea de noapte,   ingrijirea petelor pigmentare,  ingrijirea regeneratoare si antiimbatranire a tenului si a ochilor, terapia cearcanelor si pungilor de sub ochi  precum si terapia pielii corpului, a celulitei,   a pielii mainilor si picioarelor.

            Dermatita atopica, eczema copilului si adultului , vitiligo-ul si psoriazisul, acneea si tenul sensibi si uscat ca si starile de  exces de pigmentare pe fata  sunt doar cateva din domeniile de mare interes in care produsele din gama Deuteria Lux si-au dovedit efectul spectaculos .

            Unicitatea produsele cosmetice  din gama DEUTERIA LUX, pe baza de Apa Echilibrata ( cu continut redus) in Deuteriu  si asociatii complexe de principii active naturale consta si  in aceea ca ele contin extracte de celuel stem ( naive ) vegetale. 

  Utilizarea  de extracte de Celulele stem ( naive) vegetale  si a  factorilor  de crestere si comunicare in formularea cosmeticelor este specifica celor mai avansate formulari , adica a ceea ce s-a denumit a fi  “formulari cosmetice avansate”

        Cele mai noi achizitii referitoare la fiziolgia cutanata si indeosebi la mecanismele prin care pielea imbatraneste sau ge nereaza  suferinte degenerative au scos in evidenta 3 categorii de fapte:

  1. – existenta celulelor stem epidermice
  2. – existenta celulelor stem dermice
  3. – interelatia functionala indispensabila pentru functia normala si patologica intre celulele stem epidermice si dermice si rolul major al factorilor de crestere  si de comunicare epidrmici si dermici  interconectati in fiziologia si patologia cutanata.

 Prin utilizarea extractelor de celule stem (naive) si factori de crestere vegetali exista posibilitate incetinirii vitezei de imbatranire cutanata si de regenerare dermoepidrmica .

              Formularile cosmetice care contin si extracte de celule stem ( naive), factori de crestere si factori de comunicare vegetali asa cum sunt produsele din gama DEUTERIA LUX reprezinta, de departe, cele mai avansate design-uri de  “cosmetice avansate “ cu efecte spectaculoase si pret de cost accesibil.

 Pentru  cosmeticele din Gama Deuteria Lux am utilizat extrase din celule  stem ( naive) de Argan, de Trandafir din Muntii Alpi, si  factorii de comunicare si crestere din Croccus Chrysanthum, din Mognolia si Ginesteina din soia, extracte deplin caracterizate biologic  prin studii si cercetari  de mare acuratete.

 Extractele  din celule  stem ( naive) de Trandafir din Muntii Alpi sporesc cu 75 % vitalitatea celulelor stem epidermice, cresc regenerarea epidermica si imbunatatesc bariera epidermica ( reduc cu pana la 39% pierderea insensibila de apa prin piele) pastrand tenul mult mai  hidratat.

 Extractele  din celule  stem ( naive) de Argan revitalizeaza si protejeaza celulele  stem din derm sporind regenerarea tesutului subcutanat dermic ( cresc cu 13% densitatea pielii) , ajuta la recuperarea tonusului cutanat si reduc adancimea ridurilor de la coada ochiului ( laba de gasca) cu 26%.

 Factorii de comunicare si crestere din Croccus Chrysanthum, sporesc productia de colagen si elastina, stimuleaza factorii naturali de crestere din piele, imbunatatesc tonusul si stralucirea cutanata, reverseaza procesul de imbatarnire, intineresc  textura curtanata.

 Factorii de comunicare si crestere din soia ( Genistein-isoflavona)  inhiba diferentierea preadipociotelor in adipocit si stimuleaza sinteza de colagen IV.

 Factorii de comunicare si crestere din  Magnolia , magnolol si honokiol,  reduc degradarea colagenului din piele prin mecanisme de  inhibitie enzimatica a enzimelor resposabile de productia de substante ( citokine) inflamatorii.

           DEUTERIA LUX  crema antirid /antiimbatranire cutanata: Asociaza efectele  spectaculoase a trei principii active:  apa echilibrata in Deuteriu , peptidele antirid de tipul celor   din Veninul de Vipera de Templu  care in experiment inhiba cu 82 % contractia muschilor pielii raspunzatori de aparitia ridurilor, adica are 82% din puterea toxinei botulinice si  extractul de mocroalge care reduce rapid ridurile prin cresterea  cu 67%  a  sintezei de colagen in piele si scade  cu 46%  a rata de moartea  a fibroblastilor cutanati  . La acestea se adauga efectele regeneratoare ale Uleiurilor Vegetale ( Jojoba, Masline, Seminte de Strugure), Vitaminele A si E , Extractul de Aloe Vera si Coenzima Q10

 DEUTERIA LUX  crema pentru ten sensibil: Asociaza efectele -apei echilibrate in Deuteriu cu cele ale amestecului de Ceara  de tarate  de Grau cu Shea Butter si Argan  Oil care  reduc  cu 30% a efectele histaminice  generatoare ale  senzatiei de mancarime cutanata  si cu 60% a efectele  inflamatorii cutanate la care se adauga efectul de hidratare cu 22 % al silanolilor de acid hialuronic  si cele  ale ceramidelor -3 si lipidelor din lapte care reconstruiesc bariera lipidica a pilelii crescand hidratarea cu 25% si  scazand pierderea insensibila de apa prin piele cu 11%

 DEUTERIA LUX  crema pentru ten normal si ten uscat: Asociaza efectele -apei echilibrate in Deuteriu cu excelentele efecte emoliente  si antioxidante ale Uleiurilor naturale Vegetale (Jojoba, Masline, Seminte de strugure)  Vitaminei E si Extractului de Aloe  Vera.. Tripeptidele -3 amelioreaza ridurile cu 50% si sporesc cu 119% sinteza de colagen a fibroblastilor umani. Prin Acidul Hialuronic (sarea  silanolica)   creste cu 22 % hidratare cutanata  iar Ceramidele -3 si lipidele din lapte reconstruiesc bariera lipidica a pilelii crescand hidratarea cu 25% si  scazand pierderea insensibila de apa prin piele cu 11%

 DEUTERIA LUX  crema pentru ten gras si acneic: Asociaza efectele excelente  ale apei echilibrate in Deuteriu de influentare  a metabolismului grasimilor cu reducerea cu 46% in 3 luni a secretiei de sebum generate de fitosterolii  din amestecul de Argan Oil cu Extractele  de Palmier Pitic American  si  Susan Indian.  Extractul de Germeni de Grau reduce iritatia si netezeste  tenul acneic, iar  Acidul Hialuronic ( sarea silanolica) creste  hidratarea pielii cu 22% 

La acestea da adauga efectele de control a inflamatiei si de curatre a emulsiei demachiante  si lotiunii tonice Deuteria lux pentru ten gras si acneic care se asociaza efectului benefic al exfolierii cu crema de gomaj profund Deuteria Lux.

  DEUTERIA LUX  crema de noapte: Asociaza efectele  regeneratoare excelente  ale apei echilibrate in Deuteriu cu proprietatile emoliente si antioxidante  ale Uleiurilor Naturale Vegetale ( Migdale dulci, Jojoba, Masline, Seminte de Strugure ) cu cele ale Vitaminelor A,E,F si ale Extractului de Aloe Vera. Prin Ceramidele -3 si lipidele din lapte se  reconstruieste bariera lipidica a pilelii crescand hidratarea cu 25%. Glicoproteinele din Drojdia de Bere si Colagenul hidrolozat din compozitie refac , hranesc si calmeaza peste noapte tenul iar  Acidul Hialuronic ( sarea silanolica) creste  hidratarea pielii cu 22% 

 DEUTERIA LUX  crema depigmentanta : Asociaza efectele  regeneratoare excelente  ale apei echilibrate in Deuteriu cu proprietatile depigmentante ale Alpha Arbutinului care determina efecte multumitoare , in 3 luni, pe petele de varsta, la 83% dintre pacienti. Extractul de Licorice( Glabridinul) reduce inflamatia si pigmentarile postinflamatorii iar Acidul fosfinic din compozitie are eficacitatea depigmentanta egala cu cea insumata a Acidului Kojic ( depigmentantul de referinta in studiile de depigmentare) si  a Acidului Ascorbic, fara  a  antrena efectele secundare specifice  acidului Kojic. Extractul de sapte plante depigmentante din Muntii Alpi ( Malva, Menta, Primula, Achilea Multifolium etc.) din compozitia cremei reduce cu 24%  culoarea pielii de tip asiatic , crescand indicele de albire cu 15,3%

           Dermatita atopica, eczema copilului si adultului , vitiligo-ul si psoriazisul, acneea si tenul sensibi si uscat sunt doar cateva din domeniile de mare interes in care produsele din gama Deuteria Lux si-au dovedit efectul spectaculos precum:

 DEUTERIA LUX  crema hidratanta si emolienta pentru corp: Asociaza efectele -apei echilibrate in Deuteriu cu proprietatile emoliente si antioxidante  ale Uleiurilor Naturale Vegetale ( Migdale dulci, Jojoba,  Seminte de Strugure ) cu cele antioxidante  ale Vitaminei E.  Amestecul de Ceara  de tarate  de Grau cu Shea Butter si Argan  Oil   reduce  cu 30% a efectele histaminice  generatoare ale  senzatiei de mancarime cutanata  si cu 60% a efectele  inflamatorii cutanate la care se adauga efectul de hidratare cu 22 % al silanolilor de acid hialuronic  si cele  ale ceramidelor -3 si lipidelor din lapte care reconstruiesc bariera lipidica a pilelii crescand hidratarea cu 25% si  scazand pierderea insensibila de apa prin piele cu 11%

 Celulita sau aspectul de coaja de portocala al pielii de pe fese si coapse este o suferinta cutanata care incepe sa apara inca de la pubertate si este agravata de anticonceptionale, purtatul tocurilor inalte sau a pantalonilor foarte stramti Terapia celulitei necesita produse cu compozitii spe iale si eficace asa cum s-a DOVEDIT A FI:

 DEUTERIA LUX  crema anticelulitica si de crestere a tonusului cutanat: Asociaza efectele -apei echilibrate in Deuteriu cu proprietatile de reducere cu 32-37% a aspectului de coaja de portocala ale amestecului de Maltodextrina cu Extract de seminte de Paulina Cupana . Alginatul de  Xilanoetriol si Cafeina  exercita o foarte puternica actiune de topire a grasimilor din celulele grasoase ale pielii determinand reducerea aspectului de celulita iar in asociere  acidul Linoleic Izomerizat si Lecitina reduc celulita la 96% dintre utilizatori iar la 70% dintre ei produc un efect vizibil de slabire.

  DEUTERIA LUX  crema anticearcane anti Pungi sub Ochi: Asociaza efectele -apei echilibrate in Deuteriu cu proprietatile de reducere cu 35% in 8 saptamani a cercurilor intunecate si a pungilor de sub ochi determinate de Hidrolizatul din tarate de Orez asociat cu Oxidoreductaze si Proteine din Soia. Amestecul de Ceara  de tarate  de Grau cu Shea Butter si Argan  Oil   reduce  cu 30% a efectele histaminice  generatoare ale  senzatiei de mancarime  si umflare cutanata  palpebrala si cu 60% a efectele  inflamatorii cutanate,  ameliorand  deficitele de micdrocirculatie din pleoape  care stau la baza aparitiei pungilor si cearcanelor de sub ochi

 DEUTERIA LUX  crema  de contur Ochi: Asociaza efectele -apei echilibrate in Deuteriu cu efectul de hidratare al ceramidelor -3 si lipidelor din lapte care reconstruiesc bariera lipidica a pilelii crescand hidratarea cu 25% si  scazand pierderea insensibila de apa prin piele cu 11% . Amestecul de Ceara  de tarate  de Grau cu Shea Butter si Argan  Oil   reduce  cu 30% a efectele histaminice  generatoare ale  senzatiei de mancarime  si umflare cutanata  palpebrala si cu 60% a efectele  inflamatorii cutanate. Extractul de microalge  reduce rapid ridurile prin cresterea  cu 67%  a  sintezei de colagen in piele si scade  cu 46%  a rata de moartea  a fibroblastilor cutanati, determinand rapid diminuarea ridurilor de tip laba de gasca  de la coada ochilor. 

              Toate cremele vor  fi precedate de curatarea tenului  cu Emulsiile Demachiante Deuteria Lux adecvate tipului de ten .

           Dupa curatarea tenului recomandam, cu deosebita putere, folosirea  produsele adecvate tipului de ten, realizate in lumina celui mai nou concept cosmetologic pe care

 l-am  creat si lansat in premiera mondiala, adica “Deuteria Lux Lotiune tonica –ser” . Acest  produs de noutate absoluta  contine concentratii corespunzatoare  din principiile active din seruri asociate cu principiile clasice tonifiante cele mai bune, specifice  lotiunilor tonice.

            Cremele Deuteria Lux pentru maini, Deuteria Lux pentru picioare si crema de gomaj Deuteria Lux aduc beneficii spectaculoase.

     Gama  Deuteria Lux este completata de produse destiante nevoilor speciale ale tenului si pielii corpului, astfel:

 DEUTERIA LUX  crema antiroseata

DEUTERIA LUX crema de gomaj profund instant

 DEUTERIA LUX emulsie demachianta pentru ten normal, uscat, sensibil

DEUTERIA LUX emulsie demachianat pentru ten gras si acneic

DEUTERIA LUX  lotiune- tonica pentru ten sensibil

DEUTERIA LUX  lotiune tonica pt ten normal

DEUTERIA LUX  lotiune tonica pentru ten gras si acneic

DEUTERIA LUX  lotiune hidartanta instant

 DEUTERIA LUX  cream hidartanta si emolienta pentru maini

DEUTERIA LUX crema hidartanat si emolienta pentru picioare

 DEUTERIA LUX crema de slabit

DEUTERIA LUX  crema antivergeturi

 DEUTERIA LUX  sampon regeneratot antiscuama si antiseboreic

DEUTERIA LUX sapun dermatologic pH 5,5

Deuteria Lux crema de slabit
Deuteria Lux crema de slabit
COSMETICELE  DEUTERIA LUX CU APA VIE SI CELULE STEM NAIVE VEGETALE
Inainte de tratament
COSMETICELE  DEUTERIA LUX CU APA VIE SI CELULE STEM NAIVE VEGETALE
Dupa tratament

       

Produsele dermatrocoasmetice din gama Deuteria lux pot fi folosite de la vasta de cateva luni, cand incepe sa se manifeste dermatita atopica si pana la adanca maturitate , cu conditia sa se aleaga pentru fiecare tip de ten si suferinta cutanata produsele adecvate , destinate respectivului tip de ten  sau  dermatoza.

In ceea ce priveste contraindicatiile,  dermatocosmeticele  Deuteria Lux sunt produse cu respectarea regulilor GMP pentru medicamente, contin principii active atent selectate cu potential alergizant si iritant minimal, au fost testate dermatologic,  nu contin parabeni,  parfumuri sau coloranti sintetici, dar, si pentru ele, trebuie respectata regulea de aur a utilizarii tuturor cosmeticelor , in sensul ca persoanele care se stiu alergice la un  ingredient dintr-un cosmetic nu trebuie sa utilizeze produse din alte game cosmetice  care contin principiul incriminat.

       Reactiile alergice cutanate sunt imprevizibile si pot sa apara la orice  produse cosmetice sau dermatocosmetice  chiar daca acestea au fost testate dermatologic in faza de elaborare .

 In concluzie

 a)- Gama de produse dermatocosmetologice Deuteria Lux se adreseaza tuturor nevoilor pielii fetei si corpului,  de la ingrijirea tenului sesibil,  a celui normal,  uscat,  gras   la ingrijirea de noapte,   ingrijirea petelor pigmentare,  ingrijirea regeneratoare si antiimbatranire a tenului si a ochilor, terapia cearcanelor si pungilor de sub ochi  precum si terapia pielii corpului, a celulitei,   a pielii mainilor si picioarelor.

b)- Formularile cosmetice care contin si extracte de celule stem ( naive), factori de crestere si factori de comunicare vegetali asa cum sunt produsele din gama DEUTERIA LUX reprezinta, de departe, cele mai avansate design-uri de  “cosmetice avansate “ cu efecte spectaculoase si pret de cost accesibil.

  c)-  O serie de suferinte cutanate beneficiaza in mod deosebit de  utilizarea adjuvanta a produselor dermatocosmetice Deuteria lux.

             Dermatita atopica, eczema copilului si adultului , vitiligo-ul si psoriazisul, acneea si tenul gras , tenul sensibil si uscat, cazurile de prurigo de cauza variata ( mancarimea cronica sau acuta a corpului) ca si diminuarea efectelor nedorite ale radioterapiei  anticanceroase ( radiodermita acuta si cronica)  si diminuarea efectelor nedorite ale arsurilor mici si usoare sunt doar cateva din domeniile de mare interes in care produsele din gama Deuteria Lux si-au dovedit efectul spectaculos .

d)- Ingrijirea post terapii estetice agresive: laser, peeling, etc.

Produsele din gama Deuteria lux s-au dovedit a fi un excelent mijloc de ingrijire si contol al potentialelor efecte secundare care apar la o serie de terapii cu scop estetic.  O mentiune speciala aduc pentru Lotiunea-ser Deuteria lux pentru ten sensibil, care a dovedit un efect spectaculos de anulare aproape instantanee a senzatiei de durere care insoteste terapiile laser Fraxel Re:store si Fraxel -Radiofrecventa ( E-Matrix), in timp ce crema DEUTERIA lux pentru ten sensibil s-a dovedit un excelent mijloc de hidratare a pielii dupa terapiile laser, exercitant in acelasi timp un puternic efect antiinflamator care sporeste spectaculos confortul pacientului dupa terapiile laser si peeling-uri chimice reducand intr-un procent extraordinar  riscul aparitiei hiperpigmentarilor postinflamatorii.

           Produsele dermatocosmetice din gama Deuteria Lux au oferit satisfactie unui mare numar de  utilizatori,  care le-au devenit fideli.

Pentru informatii suplimentare accesati paginile din  site-urile www.deuteriacosmetics.ro si www.drnedelcuioan .ro dedicate respectivelor tehnici, proceduri si/sau cosmetice