INTRACEUTICALS  O2 ( TERAPIA MADONEI ) SISTEM DE INFUZIE DE OXIGEN HIPERBAR SI SERURI PENTRU  REINTINERIRE FACIALA produs de Compania INTRACEUTICALS, AUSTRALIA

Cunoscut in lumea intreaga ca “ Tratamentul Madonei” sistemul de tratament Intraceuticals  este folosit de numeroase vedete  internationale pentru mentinerea calitatii tenului si reintinerirea acestuia.

INTRACEUTICALS concentreaza OXIGENUL din aer pe care il purifica si il inmagazineaza sub presiune . Din aceasta magazie, Oxigenul este administrat direc in piele , la o presiune de 3 atmosfere, fara ace si fara a se traumatiza pielea.

Procedura este complet nedureroasa, efectul este imediat si nu necesita timp pentru  recuperare

Concomitent cu administrarea de oxigen sub presiune se pot introduce in piele , fara ace, si diferite amestecuri de principii active, bogate in acid hialuronic, oligoelemente, vitamine, substante de lifting si de stralucire cutanata si mai ales de hidratare excelenta.

 INDICATII:

 Ridurile fine de pe obraz, ridurile de la coada ochilor si cele din jurul gurii raspund spectaculos inca din timpul  primei sedinte de tratament

  • Reducerea dimensiunii porilor
  • Ameliorarea texturii tenului
  • Ameliorarea acneii
  • Reintinerirea globala a aspectului fetei

INTRACEUTICALS O2, sistem de infuzie de oxigen hiperbar si seruri pentru reintinerire faciala     Intraceuticals-2

 

Inainte de Intraceuticals
Inainte de Intraceuticals
Imediat dupa prima sedinta
Imediat dupa prima sedinta

 

 

 

 

 

Inainte de Intraceuticals
Inainte de Intraceuticals
Imediat dupa prima sedinta
Imediat dupa prima sedinta