LIFTING NECHIRURGICAL  FACIAL SI CORPORAL ENDY MED

 Aparatul ENDY MED  3 DEEP  PRO SKIN produs de Compania  Endy Med din ISRAEL este un dispozitiv de mare noutate, complex si sofisticat,  de ultima generatie, pentru tratamente neinvazive ,   destinat  pentru :

a)- LIFTINGUL NECHIRURGICAL AL FETEI =remodelare volumetrica (3D) a fetei ,.

b)-  TRATAREA RIDURILOR 

c)-  tratarea CICATRICILOR CUTANATE-Chirurgicale, Traumatice sau din Acnee

d)- REMODELAREA  TRIDIMENSIONALA , NEINVAZIVA, A FORMEI  CORPULUI,

e)- REDUCE SPECTACULOS LAXITATEA CUTANATA  crescand densitatea si fermitatea pielii corpului  

         ENDY MED  3 DEEP  PRO SKIN este un sistem computerizat de inalta performanta care utilizeaza curentii RF emisi dupa o tehnologie de ultima generatie, patentata, tehnologia “3DEEP “ proprietatea Companiei ENDY MED, pentru a induce remodelarea  colagenului fara  deteriorarea termica ablativa a epidermului sau dermului.

        Energia RF se distribuie la tesuturi dupa tehnologia “3DEEP’ si ridica  temperatura din profunzimea pielii dupa  un patern extrem de precis, controlat si eficient, care genereaza ca rezultata final , in prima faza, contractia  fibrelor colagene si elastice din piele cu generarea liftingului nechirurgical. In faza a doua, celulele  din derm vor fi  determinate sa-si sporeasca productia de colagen si fibre elastice care vor consolida liftingul si concomitent vor creste densitatea cutanata si vor reduce spectaculos laxitatea ( “ atarnarea “ ) pielii.

             ENDY MED  3 DEEP  PRO SKIN    dispune si de un sistem sofisticat de tratament fractional care permite reducerea ridurilor, a cicatricilor  , a dimensiunii porilor si imbunatatirea texturii cutanate.  

 In clinica noastra , utilizarea aparatului ENDY MED 3DEEP  a oferit satisfactie deplina fiind unul dintre cele mai folosite si cu rezultatele cel mai spectaculoase. Efectele benefice ale terapiei cu ENDY MED  sunt vizibile dupa prima sedinta si sporesc cu fiecare noua sedinta .

 Pentru liftingul nechirurgical al fetei sau  remodelajul corporal nechirurgical  se recomanda cure de  6 sedinte la interval de 7 zile . In partea a doua a  curei se permite, la nevoie, un intrval mai amre de 7 zile intre doua sedinte.

 ENDY MED  3 DEEP  PRO SKIN   

ENDY MED 3DEEP
ENDY MED 3DEEP
Rezultat imediat dupa o prima sedinta
Rezultat imediat dupa o prima sedinta

 Rezultat imediat dupa o prima sedinta de LIFTING  FACIAL  NECHIRURGICAL  cu ENDY MED 3DEEP :

a)- jumatatea dreapta a fetei NU a fost tratata

b)- jumatatea stg a fetei a fost tratata si se poate obseva: liftingul obrazului stg, cu cresterea de volum, stergerea santului nazogenian, ridicarea coltului stang al gurii, reducerea santului vertical de pe barbie (  linia marionetelor), corectarea partiala a ovalului  fetei si imbunatatirea texturii cu diminuarea porilor.