LIPOLIZA PRIN INJECTII

 

LIPOLIZA PRIN INJECTII REPREZINTA O TEHNICA NOUA PENTRU REMODELAJUL CORPORAL SI TOPIREA DEPOZITELOR DE GRASIME ABERANTE.

              Este o tehnica  extrem de eficienta,   imaginata in Europa in 2001 de catre Franz Hasenghwandter, pusa in practica pe el insusi din 2002 si care s-a dovedit atat de eficienta incat in 2004 deja s-a infiintat “ Societatea Internationala pentru Lipoliza prin Injectii” .

          Beneficiaza de Lipoliza prin injectii ORICE ZONA  A CORPULUI UNDE EXISTA DEPOZITE ANORMALE DE GRASIME, de la gusa, obraji, abdomen, flancuri, toracele posterior, ceafa, coapsele, fesele, in jurul genunchilor, la gambe sau glezne .

          Numarul de sedinte este variabil, in functie de marimea depozitelor ce trebuiesc topite si de reactivitatea individuala . In general se recomanda intre 6 -12 sedinte, la interval de 2 saptamani. Asocierea Terapiei Vibratoare, a Ultrasunetelor cavitationale si/sau a  Radiofrecventei Tripolare reduc numarul de sedinta de lipoliza si remodeleaza laxitatea cutanata consecutiva topirii unor mase voluminoase de grasime.

Lipoliza prin injectii
Manuala la nivelul fetei
Manuala la nivelul gatului
Lipoliza prin injectii, cu pistoletul, la nivelul abdomenului
Rezultate la nivelul abdomenului dupa 6 sedinte de Lipoliza prin injectii