TERAPIE ENERGETICA CU CU ENERGIE MICA( JOASA)

TERAPIE ENERGETICA CU CU ENERGIE  MICA JOASA

         Organismul uman, ca oricare alt organism viu , este, in ultima instanta, o structura energetica. Pastratrea  valorilor nominale pe diferitele paliere –sistem, organ, tesut, celule,  membrane intracelulare si sisteme de gradienti moleculari ( proteici ) functionali -asigura starea de normalitate, adica de sanatate .

         Dezechilibrele energetice pe diverse paliere genereaza starea de boala.

         Vindecarea, adica restabilirea valorilor energetice normale pe palierele afectate , se realizeaza prin cel putin 3 metode:

a)- ingestia anumitor alimente care in  urma metabolizarii vor genera cuantele  energetice necesare;

b)-administrarea de substante chimice = medicamente care prin metabolizare sa restabileasca nivelele energetice caracteristice si necesare;

c)- administrarea din exterior de cuante energetice identice cu cele deficitare;

         Administrarea de cuante energetice bioidentice  pare a fi metoda cea mai fiziologica, eficace si lipsita de efecte secundare . Dificultatea a costat din identificarea trenurilor de nanocuante purtatoare de informatie utila si mai ales in constructia de aparate care sa le genereze.

         Astazi exista un mare numar de aparate ( si aproape la  fiecare congres international de marca  se tinde sa se lanseze un aparat “nou”cu “efecte miraculoase”) care fac sau pretind ca fac,  din punct de vedere energetic, ceea ce trebuie pentru restabilirea starii de sanatate fizica, psihica si estetica a organismului viu.

           Avem in clinica noastra  un mare numar de dispozitive care functioneaza pe baza emiterii de cuante energetice  care sa interfereze cu organismul .

          O analiza critica asupra aparaturii de care dispunem de un numar suficient de mare de ani ( intre 20 si 2 an) ne-a permis sa sintetizam astfel efectele si interferentele energetiv-viu:

 a)-Interactiunea intre viu si cuantele cu energie inalta=genereaza un efect termic  lezional- distructiv care genereaza o pierdere de structura. In urma alterarii de structura organismul este obligat sa-si mobilizeze rezervele functionale pentru a se regenera si vindeca. Aplicatiile cele mai frecvente ale acestui tip de interactiune sunt :

 • Laserele cu Co2 (si nu numai ) de tip Bisturiu sau de tip Fraxel 
 • Radiofrecventa: Tripolara, E-Matrix, Endy-Med
 • IPL , ,

c)- Interactiunea intre viu si cuante cu energie foarte joasa (nanocuante) ( purtatoare de mesaje informationale cuantice) = genereaza efecte de signaling intra si intercellular. Aceste dispozitive comanda functionarea normala a celulelor prin semnale generate artificial si identice cu cele fiziologice generate de neuroni. Aceste nanocuante identice cu signaling-ul fiziologic neuronal nu genereaza nici traume tisular-celulare initiale si nici efecte fotobiochimice. Aplicatiile cele mai frecvente ale acestui tip de interactiune sunt pentru regenerarea functiilor fiziologice de la imbunatatirea functiilor reologice si de transport de oxigen pe cale sanguina, detoxifiere, reechilibrarea hormonala, sinteza de colagen , fibre elastice, acid hialuronic, substanta fundamentale , regenerarea  celulelor epidermice  si dermice, reconstructie functionala musculara cu anularea relaxarii si flaciditatii musculare si adipoase, cresterea tonusului muscular si cutanat si reducerea depozitelor de grasime intra si periviscerale cu cresterae sperantei de viata

 si nu in ultimul rand remodelajul facial si corporal cu aspect estetic de intinerire.

 In clinica noi utilizam cele mai noi dispozitive din aceasta categorie: dispozitivul ION MAGNUM dedicat

reconstruirii functiilor corpului ca si detoxifierii si echilibrarii energetico- metabolice.

 b)- Interactiunea intre viu si cuantele cu energie joasa ( similare cu cuantele cu care functioneaza celulele) = genereaza efecte biofotonice, metabolice, biochimice. .Cand o celula  vie interfera cu cuantele cu energie joasa comparabile ca magnitudine cu cuantele de la nivel celular (aceste cuante care au parametrii specifici modulati  astfel incat sa poarte un mesaj informational cuantic ) celula decripteaza  mesajele  informationale purtate de cuanta de energie pe care apoi la executa . Astfel, energia fotochimica este transformata in limbaj specific celular  concretizat in modificari redox, miscari de ioni, deschiderea si inchiderea de canale ionice ( adica transferul mesajului informational cuantic celular intr-un mesaj informational intracelular si de signaling intracelular ).

 Aplicatiile cele mai frecvente ale acestui tip de interactiune sunt:

1-Electroterapia (pentru tratamentul hiperhidrozei ) cu  dispozitiv  IDROMED 5PS , Germania

2- Efectul  biofotonic :

 • Razele UVA ( PUVA), Razele UVB narrow band 311nm cu lampa DERMALIGHT 1000, Germania
 • Laserele reci (low energy lasers) biostimulante ( He-Ne)
 • Lumina albastra ( cu LED TRIWINGS, modulul Blue Light din combina pentru Dermabraziune Maya Peel Butterfly, produs de Maya Beauty Engineering, Italia 
 • Light Emmiting Diodes (“ LED TIWINGS”)

3. Efectele metabolice /biochimice benefice  pentru:

 •  tratamentul obezitatii ,
 • controlul sindromului X-metabolic,
 • cresterea sperantei de viata la cardiaci,
 • detoxifiere,
 • remodej corporal,
 • tratamentul celulitei,
 • indepartarea depozitelor aberante de grasime,
 • terapia durerii cu dispozitivul cu pulsatii magnetice MAS produs in Anglia  
 • Cu cuante modulate in domeniul magneticului “REDUSTIM “
 • Cu extractia controlata de energie din tesuturile profunde : “LipoCryo”

 Dintre  Laserele si dispozitivele   cu energie joasa   pe care le folosim cu beneficii impresionante in clinaca vom prezenta:

1-  Razele UVB narrow band 311nm cu lampa DERMALIGHT 1000, Germania

2 –  REDUSTIM  =  pentru tratamentul OBEZITATII ABDOMINALE  si cresterae sperantei de viata produs de Compania  COSMOSOFT – Franta 

3 – LIPOCRYO – pentru REDUCEREA DEPOZITELOR LOCALIZATE DE GRASIME, produs de Compania CLINIPRO  din Spania 

4  – Aparat de terapie cu Ultrasunete cavitationale  Lagon Sono 30 – produs de Multiwell , Franta

5  – Aparat  Jet-Peel  –  Jet-m, produs de Tav Technic Israel

6 – Aparat de Terapie Vibratorie  Vibe T Doc , produs de Medical, Italia

 7 – Dispozitiv combina    IDROMED 5PS , Germania , pentru tratamentul transpiratiei excesive la: axile, palme, picioare

8 – Dispozituv pentru  tratamentul durerii cu pulsuri  magnetice MAS, Anglia

9 – INTRACEUTICALS  O2 ( Terapia Madonei)  sistem de infuzie de Oxigen hiperbar si seruri pentru reintinerire faciala  produs de Compania INTRACEUTICALS din Australia

 Pentru informatii suplimentare accesati paginile din site-ul www.drnedelcuioan.ro dedicate acestor proceduri si aparate