Terapie energetica in dermatologie cu energie mare, inalta

LASERI IN DERMATOLOGIE CU  ENERGIE MARE INALTA

 Terapiile cu laser s-au bucurat dintotdeauna de un mare succes atat comercial cat si clinic , desi nu intotdeauna performantele aparatelor si rezultatele teraputice   s-au suprapus peste sperantele clinice. Laserele reprezinta indubitabil aparate extrem de sofisticate care au permis realizarea unor  progrese extarordinare  in terapia energetica,  in masura in care fiintele vii sunt considerate ca forme de existenta energetica . In cadrul acestui concept, starea de sanatate  defineste acea stare in care organismul isi pastreaza pe toate nivelele constituente energiile nominale. Starea de boala este definita, in aceasta teorie, ca situatia in care oragnismul  nu isi mai poate mentine nivelul energetic pe un anumit palier ( organ). Refacerea nivelului energetic nominal se poate realiza prin dieta,  medicamente chimice si transfer de cuante energetice .

Laserii s-au dovedit a fi instrumentele cele mai adecvate si  utile pentru tarnsferul energetic cu scop de echilibrare a palierelor deficitare si recuperarea starii  de sanatate.

 In raport cu intensitatea energiilor folosite de  diferite tipuri de lasere terapeutice se deosebesc 3 grupe de instrumente:

a)- Laserele si dispozitive cu energie inalta care actioneaza predominat prin distructii celulare si sau tisulare care vor antrena in timpul doi activarea mijloacelor fiziologice de reparare

b)- Laserele si dispozitive  cu energie joasa  in care cuantele energetice eliberate si  folosite au valori comparabile cu cele care poarta informatia la nivel celular. Aceste dispozitive aduc la valori nominale nivelele energetice de pe palierele deficitare ca urmare a resetarii functionale a celulelor  tesuturilor  .

c)- Dispozitivele cu cuante energetice foarte mici= nanocuante, echivalente cu nanocuantele produse de neuroni si prin care sistemul nervos comanda functia celulelor corpului= neurosignaling. Utilizand nanocuante produse artificial dar identice cu neurosignalingul fiziologic se reseteaza functiile celulelor in raport de vointa noastra  si nevoile celulelor corpului.

In clinica noastra folosim , cu deosebit succes, toate tipurile de lasere si dispozitive energetice de care  am amintit, astfel:

 a)- LASERE SI DISPOZITIVE CU ENERGII INALTE

              A)- Laserele cu energie inalta

1 – Laser   Bisturiu cu CO2 “ LASER CHIRURGICAL SLIM 30” , LASERING COMPANY, Modena, Italia,

2 – Laser Vascular LP-YAG + Dye-VL construit pe platforma laser  multifunctionala cea mai avansata, Harmony XL, a companiei  Alma Lasers

3 –   Laser   Dornier Medilas D FlexiPulse Germania 

 4 – Laser Fraxel Re:store Reliant Technologies Inc. USA

B)- Alte aparate cu cuante energetice inalte

 1 – Aparat de Radio Frecventa Tripolara Apollo produs de Pollogen Israel,

 2- E-MATRIX  aparat pentru REDUCEREA FRACTIONALA A RIDURILOR   & REINNOIREA TENULUI , produs de Compania SYNERON din ISRAEL

3- Aparat pentru Tratamente cu Lumina Intens Pulsata – IPL PULSAR , Excel

    Photonix Systems Ltd, Anglia):

4 – APARAT DE FOTOTERAPIE DERMLIGHT  1000  si respectiv DERMALIGHT 500 CU UVB  NARROW BAND 311nm

 Pentru informatii suplimentare  privind aplicatiile si indicatiile terapeutice  accesati paginile dedicate acestor terapii si aparate precum si pagina “Aparatura” din site-ul nostrum www.drnedelcuioan.ro