TERAPIE VIBRATORIE

TERAPIE VIBRATORIE  

 INDICATII:

  • ameliorarea celulitei
  • ameliorarea depozitelor de grasime
  • remodelaj corporal vibrator
  • tonifiere musculara si articulara
  • tonifiere psihica

           –     indepartarea starii de oboseala

           –     consumarea grasimilor mobilizate  in terapia de remodelaj corporal prin

                  Radio Frecventa Tripolara si Lipoliza prin Injectii

 Utilizam in clinica noastra cu mult succes Aparatul  de Terapie Vibratorie  Vibe T Doc , produs de Medical, Italia

TERAPIE VIBRATORIE
TERAPIE VIBRATORIE

          TERAPIA VIBRATORIE  este o tehnica de  tratament care supune corpul la vibratii intense, care transmit la creier , prin vibratiile produse, senzatia de  dezechilibrare fizica  cu tendinta la cadere. In mod reflex organismul va incorda muschii care au rolul de a mentine echilibrul, realizandu-se astfel contractii musculare cu  consum de energie,  initial din glicogenul muscular si apoi din grasimea corporala.

            Vibratiile permanente, cu anumite caracteristici,  produse de aparat,  vor stimula drenajul limfatic, topirea grasimii,  terapia celulitei. In acelasi timp se stimuleaza si  SISTEMUL NERVOS  CENTRAL CARE VA FI BOMBARDAT CU O ADEVARATA AVALANSA DE IMPULSURI INFORMATIONALE CARE II PARVIN DIN STIMULAREA PRIN VIBRATII A RECEPTORILOR DIN MUSCHI, OASE, CAPSULE, LIGAMENTE,  ARTICULATII SI TENDOANE , CU EFECT DE INDEPARTARE A STARII DE OBOSEALA  SI DE CRESTERE A TONUSULUI PSIHIC .

 NOTA: Asocierea terapiei vibratorii cu Ultrasunete Cavitationale,  Redustim, LipoCryo, Hidrocolonoterapie, Ozonoterapie, Sauna cu Ozon si/sau Terapie cu Nanocuante cu dispozitivul Ion Magnum Genius sporeste spectaculos efectele benefice ale Terapiei vibratorii

 Pentru informatii suplimentare accesati paginile dedicate acestor proceduri din site-ul  www. drnedelcuioan.ro