TERAPIA REGENERATIVA ANTIIMBATRANIRE 

TERAPIE REGENERATIVA ANTIIMBATRANIRE

 TRATAMENTELE REGENERATIVE SI ANTIIMBATARNIRE sunt complexe .

 Numarul produselor si al tehnicilor cu viza  regenerativa este mare si in permanenta  crestere.

Marea arta a medicului care se ocupa cu terapiile regeneratoare consta in a alege baterii personalizate de  explorare si apoi programe personalizate de tratament.

Deosebit de imporatnte sunt:

Stilul de viata

Dieta echilibrata( dulciuri, grasimi, carne)

Cantiatea calorica ( cu eventuala restrictie calorica)

Modul de gatire

Hidaratarea cu lichide cu calitati adecvate de hidratare si crestere a randamentelor metabolice( apa vie Echilibrata in deuteriu)

Nivelul si calitatea antioxidantilor

Asigurarea spectrului de micronutrienti , vitamine si minerale din grupa oligoelementelor

Reechilibrarea hormonala cu busteri de sinteza endogena de  hormoni bioidentici

Sporirea secretiei endogene de hormoni de crestere bioidentici prin sport si adaosuri alimentare

Stimularea revitalizarii celulelor stem

Reactivarea telomeraziei cu cresterea lungimii telomerilor

Controlul nivelului de glicilizare si terapii de eliminare a produsilor terminali de  glicilizare

Controlul nivelului inflamatiei cronice

Detoxifiere pentru metalele toxice grele si alte toxine

Sauna cu OZON

Hidrocolonoterapie

Ozonoterapie

Bioregenerare cu celule stem si hormoni de crestere endogeni (PRP)

Bioregenerare cu celule stem adipoase

Controlul stress-ului

Produse cosmetice antiimbataranire Deuteria LUX

         Lupta impotriva imbatranirii cutanate si generale a organismului  trebuie sa indeplineasca cateva comandamente: stergerea sau cel putin reducerea ridurilor, cresterea cantitatii de colagen  secretat de fibroblastii endogeni , protectia fibroblastilor de moartea prin atacul oxidativ, reducerea vitezei globale de imbatranire prim masuri ce vizeaza calitatea metabolismelor dar si regenerarea structurilor  genetice responsabile de  pasdtrarea tineretii celulare – telomerii- prin utilizarea de  produse din gama astragalozidelor, cresterea sintezei endogene de  hormoni de crestere si acid hialuronic.

         Nu putem influenta bagajul genetic, dar exista anumite obiceiuri care ne pot mentine tineretea pielii sau dimpotriva. Stilul de viata, adica expunerea la factori fizici, frig , umezeala, caldura excesiva, radiatie infrarosie si ultravioleta, meseriile exercitate in aer liber si soare excesiv, plaja , solarul,  poluantii de oras, smog-ul, fumatul, alcoolul, dieta bogata in grasimi, uleiuri si carne( mai ales cea de porc) incalzite la peste 100 grade Celsius sunt doar cateva dintre obiceiurile zise rele. Folosirea protectiei fata de factorii fizici agresivi, imbracaminte si lenjerie adecvate, creme fotoprotectoare, diete concordante cu normele de nutritie in care alimentele sa fie gatite corect si sa contina o compneneta adecvata si echilibrata de principii nutritive( proteine, grasimi, carbohidrati buni) si multe legume si fructe sunt obiceiuri bune, esentiale in incetinirea vitezei de imbatranire.

 

Pentru informatii suplimenare accesati paginile dedicate respectivelor tehnici si proceduri din site-ul www. drnedelcuioan.ro