TRANSPIRATIE  EXCESIVA IONTOFOREZA

 TRANSPIRATIE  EXCESIVA IONTOFOREZA TERAPIE CU IMPULSURI ELECTRICE

DE FRECVENTA INALTA  

 Transpiratia excesiva de la axile, maini si/sau picioare  beneficiaza de tratamentul cunoscut sub numele de IONTOFOREZA. Se utilizeaza aparate care emit curenti de inalta frecventa cu care se reseteaza functional glandele care produc transpiratia in exces.

Fiecare sedinta dureaza 10-15 minute.

Numarul de sedinte este variabil in raport de reactivitatea individuala, toleranta la tratament si intensitatea transpiratiei excesive.

Se recomanda o terapie de atac cu 10 sedinte zilnice  in cadrul careia se atinge un nivel normal de  hidroza si umiditate a pielii.

Intervalele de tratament pot fi reduse apoi gradat (prima saptamana- la 2 zile, a 2-a  saptamana la 3 zile s.a.m.d.) pana ramane doar un tratament pe saptamana.   

Nota: Tratamentul transpiratiei prin curenti de inalta  frecventa se efectueaza in centrul nostru” FIZIODERMA NEDELCU &Co” din B-dul . Ing . Gh. Duca no 26, et 1, Tel .0724 35 69 77 sau 03 110 120 06[/button]

INFORMARE

  • Pacientii care nu se pot deplasa la sediul nostru au in continuare disponibila varianta de consultatii online.Mai multe detalii la nr.: 0722.55.37.34
  • *Nota: Cazurile care au fost in strainatate in ultima luna, prezinta infectii respiratorii, au temperatura sau au fost Covid pozitiv in ultimele 4 saptamani vor fi consultati DOAR online.