Cabinet Nedelcu Ioan              

  Vampire Lifting sau bioregenerarea cu extracte autologe de plasma si trombocite – PRP cu celule stem si hormoni de  crestere – tehnica viitorului
de reintinerire si remodelaj facial si corporal

 

Gral Mr ( R ) Prof. Dr. Nedelcu Ioan

 CMI Dr. Nedelcu Ioan, Bucuresti

www. drnedelcuioan.ro

                                          

             In procesul de imbatranire se pierde 16% din capacitatea de a sintetiza a hormonilor de crestere pentru fiecare 10 ani de viata traiti si dispare 6-10% din continutul de acid hialuronic.

             Bioregenerarea cu extracte autologe de plasma si trombocite este o tehnica de mare rafinament, care utilizeaza mecanismele proprii ale organismului pentru a se regenera, pe care insa le dirijam in functie de scopul pe care noi il urmarim, acela de reintinerire .

          La baza acestei tehnici stau hormonii de crestere ( peste 60 ) pe care ii avem depozitati,  in structuri preformate, in sangele periferic si celulele stem adulte periferice .

         Dupa recoltarea unei cantitati de sange periferic, din acesta se obtin cantitati suficiente de plasma imbogatita in hormoni de crestere si celule stem, care vor fi injectate dupa tehnicile medicinei estetice in zonele in care dorim sa obtinem bioregenerarea cu intinerirea pielii.

         Aceste extracte contin peste 60 de factori de crestere si control tisular , dintre care cei mai importanti sunt:

– PDGF( Platelet Derived Growth Factor) care controleaza replicarea si proliferarea fibroblastilor si keratinocitelor, augmenteaza sinteza de colagen si elastina, produce angiogeneza si vascularizatie, produce chemoatractie pentru macrofage si fibroblaste;

– TGF alpha si beta ( Transforming Growth Factor) care induce formarea de tesut de sustinere ( collagen) si stimuleaza proliferarea si migratia celulara;

-ILGF ( Insulin-Like Growth Factor) care controleaza proliferarea si migrarea celulara;

–  EGF ( Epidermal Growth Factor ) responsabil cu difersntierea celulara, reepitelizare si angiogeneza;

– BFGF ( Basic Fibroblast Growth Factor)

– VEGF ( Vascular Endothelial Growyh Factor)

– HGF ( Hepatocyte Growth Factor) , toti fiind responsabili in ultima instanta de diferentierea celulara, reepitelizare, migratia celulara si angiogeneza.

         Un rol deosebit joaca in procesul bioregenerarii prin hormoni de crestere si celule stem  din sangele periferic  si celulele stem multipotente existente in muschii arectori ai firului de par, celule care vor fi recrutate si instruite functional de hormonii de crestere endogeni reinjectati.

                Siguranta utilizarii metodei pe termen scurt si lung este foarte buna, folosindu-se o metoda pe care natura insasi a brevetat-o si o utilizeaza de cand exista viata .

 Indicatiile Bioregenerarii cu extracte autologe de plasma imbogatita:

      – Reintinerirea faciala cu remodelarea ovaluluio fetei

     – Stergerea ridurilor

     – Reintinerirea pielii de pe corp ( decolteu, dosul mainilor, gat, etc.

     – Regenerarea parului ( cu conditia existentei unui numar de ebose de radacini

          de par ( foliculi pilosi)

     – Terapia vergeturilor

     –  Terapia plagilor atone

     – Terapia cicatricilor

      – Terapia patologiei articulare

      – Terapia relaxarii abdominale dupa nastere

 Tehnica bioregenerarii prin extracte autologe de plasma imbogatite in hormoni de crestere  necesita mai multe sedinte ( 3 -4 sedinte ) la intervale variabile de timp intre 1si 3 luni ( in raport de scopul urmarit). In bioregenerarea faciala sunt necesare 1-2 sedinte anuale de intretinere, dupa efectuarea terapiei de initiere.

  Experienta personala obtinuta  in peste 4 ani de utilizare ne-a confirmat  eficacitatea spectaculoasa si siguranta de exceptie a tehnicilor de  bioregenerare cu extracte autologe de plasma si trombocite – Tehnica  PRP RegenLab – Elvetia

 

 

 

 

Relaxare abdominala dupa nastere – inainte si dupa tratament